Meer Muziek in het Verzorgingshuis: daar word je blij van

Feest van Muziek maakt een nieuwe doorstart. Met het ontwikkelen van een 'app' kunnen vrijwilligers nu ook zonder het bespelen van een muziekinstrument, zangbijeenkomsten leiden. Als u zingen leuk vindt, nodigen we u uit om mee te doen.

Ouderen in het Verzorgingshuis genieten enorm van samenzang. Ons doel is om op een gezellige manier een uurtje liederen van weleer te zingen. In het bijzonder richten we ons op mensen met dementie in de huiskamers van de zorginstellingen.

Het is leuk, wanneer u uzelf kunt begeleiden op een instrument, maar het is niet perse nodig, want onze begeleidingsmethode via een app op de smartphone kan u daarbij helpen.

Voor de nieuwe vrijwilligers hebben we een gerichte training opgezet. Deze training helpt u bij het leiden van een bijeenkomst, het samenstellen van uw programma en biedt u een heldere structuur van melodie en begeleiding. U hoeft geen instrument te bespelen, want onze begeleidingsmethode ondersteunt en dat blijkt echt te werken.

In de maand oktober wordt er een introductiebijeenkomst georganiseerd.
Het zou fijn zijn, wanneer we u dan mogen verwelkomen.

Meld u aan via secretariaat@feestvanherkenning.info of bel 06 13020617

Feest van Muziek is een project van de stichting Feest van Herkenning die sinds 2012 reminiscentie bijeenkomsten organiseert in alle zorginstellingen in Zeeland.

Meer berichten