Met v.l.n.r. Patrick de Punder, Tammy Groosman-Scholten en Martijn Janvier wordt het vrijdag in Dansschool Janvier een groot, gezellig fest van elkaar weerzien. FOTO: Leon Janssens
Met v.l.n.r. Patrick de Punder, Tammy Groosman-Scholten en Martijn Janvier wordt het vrijdag in Dansschool Janvier een groot, gezellig fest van elkaar weerzien. FOTO: Leon Janssens (Foto: )

Reünie bij Janvier van Willibrordcollege Goes

Vrijdag 6 september is er in Dansschool Janvier een grote reünie van het Sint Willibrord College in Goes. "Van het Sint WC en dat wordt een grote happening", zeggen Tammy Groosman-Scholten en Patrick de Punder die het evenement organiseren.

GOES - Het duo deed dit al twee keer eerder en kregen achteraf veel reacties van oud-leerlingen die ook naar de reünie hadden willen komen. Deze keer wordt het groot aangepakt. "We hebben net besloten om de tijdsperiode te wijzigen van 1980 t/m 2007. Het kon niet in het schoolgebouw aan de Fruitlaan maar wij hebben met Dansschool Janvier met eigenaar Martijn een goede partner gevonden. Voor velen bekend want daar zijn veel leerlingen op dansles geweest." Patrick en Tammy hebben goede herinneringen aan hun oude school en denken terug aan de brugklasshow, filmavonden en feestjes. ,,Het ging altijd gemoedelijk, er was nooit rottigheid. Onze eigen kinderen gaan nu naar de middelbare school. Vorig jaar zijn we bij Sint WC gaan kijken en dan loop je door die gangen van toen. Het is een mooie herinnering en die moet je koesteren", zegt Tammy, "Het blijkt dat meer mensen dat zo ervaren want via Facebook kwamen op de vorige reünies veel reacties los. Van "ik wist het niet' en "Hé, waarom mij niet gevraagd".

Omdat er steeds meer geïnteresseerden kwamen werd de aanpak van de reünie flink uitgebreid. In de school aan de Fruitlaan zelf kon de reünie niet gehouden worden, te weinig plaats en daarom werd contact gezocht met Martijn Janvier. Tammy: "Die was direct enthousiast en iedereen kent Dansschool Janvier van dansles want we zijn bijna allemaal daar geweest. DJ Nick meldde zichzelf spontaan aan en draait muziek. Ook 'oud' repertoire. Er komen hopelijk ook nog wat leraren van vroeger dus dat kan niet anders dan een leuke avond worden. Een groot feest, en de tickets zijn inclusief drankjes en hapjes."

Kaarten via de website: ticketkantoor.nl/shop/reuniestw

Meer berichten