Gratis zwemles voor Chelsy bij Stelleplas


Chelsy krijgt gratis zwemles van Patrick Moison van Zwembad Stelleplas.
Chelsy krijgt gratis zwemles van Patrick Moison van Zwembad Stelleplas. (Foto: Europa Kinderhulp)

Gratis zwemles voor Chelsy bij Stelleplas

HEINKENSZAND - Deze zomer logeert de 8-jarige Chelsy uit Limburg voor de derde keer via Europa Kinderhulp bij de familie Krijger in Borssele. Ze houdt veel van zwemmen en is een echte waterrat. Dat was Patrick Moison, badmeester bij Stelleplas, voorgaande jaren al opgevallen, toen Chelsy meekwam met de kinderen van de familie Krijger, die op zwemles zaten bij het openluchtzwembad in Heinkenszand.

"Omdat ik zag dat Chelsy dol is op zwemmen, en ik hoorde dat er bij Chelsy thuis geen geld is om zwemles te betalen, heb ik aangeboden Chelsy gratis zwemles te geven," vertelt Patrick Moison, en deze zomer was het dan zover, "Chelsy was nog maar net uit de bus en mevrouw Krijger kwam langs om te vragen of het aanbod nog gold en natuurlijk was dat zo."

Zo heeft Chelsy de afgelopen twee weken kunnen genieten van een 10-tal gratis zwemlessen. Europa Kinderhulp is erg dankbaar voor dit gebaar van Zwembad Stelleplas.

Via Europa Kinderhulp hebben deze zomer 62 kinderen met een moeilijke gezinssituatie uit Berlijn, Frankrijk, Nederland en België kunnen genieten van een vakantie in een Zeeuws vakantiegezin. Wil je ook vakantiegezin worden? Kijk voor meer informatie op www.europakinderhulp.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden