FNV SENIOREN INTERNATIONAAL EN MONDIAAL

ZEELAND - Senioren FNV Midden Zeeland organiseert op woensdag 4 september aanstaande een presentatie over Internationale werkzaamheden voor senioren binnen de Europese grenzen en projecten wereld wijd.

Gastspreker over de Internationale werkzaamheden binnen Europese grenzen zal worden verzorgd door Dick de Graaf.

De titel van een spreker uit ons midden, Lucas Hoekman, is "Solidariteit houdt niet op bij de Europese grenzen". Hij doet binnen onze vakbond al vele jaren ondersteunende werkzaamheden op projecten wereldwijd. Jarenlang de begeleider van het project in Venezuela.

Na de pauze zal Jan Hol, overgekomen uit Venezuela, een uiteenzetting geven over zijn werkzaamheden in Venezuela welke ondersteund wordt door Senioren en Uitkeringsgerechtigden.

Mocht U nog een ongebruikte telefoon of laptop in bezit hebben die nog bruikbaar is dan kunt U deze middag geven aan Jan Hol die na deze bijeenkomst binnenkort weer zal vertrekken naar Venezuela. Dit zijn producten die onbetaalbaar zijn in Venezuela.

De middag begint om 13.30 uur inloop vanaf 13.00 uur en wordt gehouden in het vakbondshuis te Goes Wulfaertstraat 5 4461 HS en zal rond 16 uur in de middag worden afgerond.

Ook belangstellenden zijn van harte welkom .

Meer informatie op de website: https://solidariteitsprojectenfnv.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden