Rommelroute Goes west en modeshow

GOES - Zaterdag 31 augustus is er weer een rommelroute in Goes West van 9.30 tot 16.30.

Inwoners van Goes West verkopen vanuit hun tuin, huis of garage spulletjes die nog de moeite waard zijn voor een volgend leven. Inwoners kunnen zich nog opgeven van 5 tot 15 augustus bij de Ruilwinkel in Goes in de couwervestraat op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Voor deelname betaald men 1 euro, daarvoor ontvangt men een flyer om voor het raam te hangen en komt men op een plattegrond met de deelnemende adressen te staan.

Bij het wijkgebouw de Westkant in de Evertsenstraat kan men een tafel huren voor € 2,50 waar men spulletjes op kwijt kan. In het wijkgebouw is ook een hapje en drankje verkrijgbaar.
Voor deelname en reservering van een tafel kan gemaild worden naar: saskia@wijkvereniginggoeswest.nl

In het wijkgebouw zal er van 14.30 tot 15.30 een gezellige modeshow plaats vinden voor vrouwen. De kleding en accessoires zijn afkomstig uit de Ruilwinkel, na de modeshow kan men de kleding en accessoires aanschaffen voor punten; is men nog geen deelnemer dan kan men ter plaatste inschrijven. De modeshow is een initiatief van een deelneemster van de Ruilwinkel.

Tijdens de rommelroute is er bij de Ruilwinkel rommelmarkt van 9.00 tot 14.00 uur en er is gratis koffie en thee verkrijgbaar.

De Ruilwinkel heeft zomersluiting van 22 juli tm 4 augustus!

Plattegronden van de deelnemers aan de rommelroute zijn de 31e verkrijgbaar bij het wijkgebouw en de Ruilwinkel.
Het beloofd een gezellige dag te worden in Goes West op 31 augustus!!
 

Meer berichten