Foto: PR

Zing mee in Grootkoor Zeeland

ZEELAND - Samen zingen doet iets met je, ontspant en geeft energie. Zing mee in het Grootkoor Zeeland.

In de maand september starten de uitgebreide koorrepetities van Grootkoor Zeeland. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op vrijdag 20 december. Solistische medewerking zal verleend worden door zangeres Karin Bloemen.

Grootkoor

Dit Grootkoor is één van de Grootkoren in Nederland en wordt georganiseerd door Grootkoor Projecten. Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes. Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland. Ze groeien nog altijd door. Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder.

Repetities

De koorrepetities zullen plaatsvinden op donderdagavond 12 september, 9 oktober, 7 en 21 november en 4 december en worden gehouden in De Hoeksteen in Middelburg, van 19.15 uur tot 22.00 uur. Het repertoire zal bestaan uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD om thuis te studeren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden