Foto: Henk Noevers

Muziekfestival Nisse

Drie verschillende dagen, vol muziek, eten en drinken, kunst, streektaal, vintage en klassiekers. Genieten van een relaxte sfeer in een historische omgeving op het festivalweekend in Nisse, dat op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli wordt gehouden in het hart van het dorp.

Op vrijdagavond om 20 uur, een sfeervol begin met een akoestische zomeravond.

Zaterdag van 14-0.30 uur muziek op drie podia met diverse artiesten  o.a. Spaaij Gypsy Band, Mood 66, DJ Peu Vieux  en als afsluiter  Mirage (Fleetwood Mac tribute band) . In de Mariakerk optredens in streektalen  van o.a. Hein Augusteijn & Brabo Mundo, en in de pauzes zijn er animaties te zien van de Zeeuwse kunstenaars vanStudio Mitt. Van 14-18 uur is de 'Lekker uit Zeeland' markt met hippe spullen, kunst, kunstenaars aan het werk, een edelsmid en lekkers uit Zeeland zoals taart, mossels, oesters, rosé en Black Angus kroketten. Kinderen kunnen spelen op het kinderplein of meedoen met een workshop taart versieren.

Zondag is Retrodag. Optredens van de Rock & roll bands Old Chevy ( Brazilië),en The 5 'O Matics  . Klassieke auto's, motoren en bromfietsen. Genieten van hamburgers op de bbq , een heerlijk broodje of taart. Struin over de vintagemarkt, scoor een leuke jurk, laat je leren schoenen shinen door Mr Lau en je haar (of snor) stijlen door barbier Van Dam of Creacit.

Entree: vrijdagavond gratis, zaterdagmiddag 5 euro, zaterdagavond 12 euro en zondag 5 euro. Kinderen tot 12 haar gratis toegang. Voor oldtimers en klassiekers is de inkom op zondag gratis.

Het volledige programma is te vinden op de Facebookpagina Muziekfestival Nisse en op www.pastorale.nl

Meer berichten