Foto: Pixabay

Goese jeugd hoeft zich deze zomer niet te vervelen

GOES - Jongerenwerk Goes organiseert op Sportpark 't Schenge de Zomeractiviteiten 2019 voor de kinderen en jongeren uit Gemeente Goes. Dit om de jeugd uit Goes een leuke zomer te bieden en kennis te laten maken met de Goese buitensportaccommodatie. In de maand juli zijn er op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar en in de avond vanaf 18.00 of 19.00 uur voor jeugd van 12 tot 23 jaar. Ook dit jaar is het aanbod samengesteld naar gelang de behoefte van de kinderen en jongeren. Na het succes van vorig jaar is er in de maand juli weer genoeg te doen. Het aanbod varieert van sport tot cultuur, van een creatief element tot competitie-element. Alle zomeractiviteiten vinden plaats op Sportpark 't Schenge in Goes met het nieuwe sport- en speelterrein als centrumlocatie. De precieze invulling van de dagen en meer informatie is te vinden via www.goesnaschooltijd.nl.

Wat is het jongerenwerk?

Jongerenwerk Goes is onderdeel van SMWO en streeft naar gelijke kansen voor jongeren, zodat zij meetellen en mee kunnen doen in de samenleving. De zomeractiviteiten sluiten hierbij door de jongeren die deze zomer in Goes blijven ook een vakantie-activiteit te bieden.

Het jongerenwerk is onder andere gericht op het intensiveren van contacten met jongeren, het in gezamenlijkheid ontdekken en ontwikkelen van talenten, het spiegelen van gedrag en het ontwikkelen van een activiteitenaanbod. Deze periode staan de jaarafsluitingen en zomeractiviteiten voor en door jongeren centraal, in verschillende wijken in Goes. Dit alles in samenwerking met scholen, partner organisaties en vrijwilligers.

Meer berichten