Euterpe geeft een afternooncencert aan de rand van de vijver in het Van Cittersbos. FOTO: PR
Euterpe geeft een afternooncencert aan de rand van de vijver in het Van Cittersbos. FOTO: PR (Foto: jannag)

Afternoonconcert Euterpe op een idyllische locatie

Euterpe geeft op zondag 30 juni vanaf 14.00 uur een afternooncencert aan de rand van de vijver in het Van Cittersbos. Een prachtige locatie voor een uniek concert.

HEINKENSZAND - De meeste mensen die in Heinkenszand wonen hebben wel eens een wandeling gemaakt in het Van Cittersbos, een resterend stukje bos behorend bij het vroegere landgoed Landlust. Midden in het bos ligt een prachtige vijver met een groot grasveld erom heen omgeven door grote kastanjebomen. Op dit mooie plekje geeft Euterpe deze zondagmiddag een concert. Breng zelf je stoel of plaid mee en zoek een plekje om de vijver, zodat je kunt genieten van een afwisselend programma met zomerse muziek. In de pauze wordt er een high tea gehouden met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Na afloop kan je genieten van een wijntje of een biertje tijdens de high wine. Dit is het aperitief voor de barbecue die aansluitend plaats vindt op de boerderij van Van Damme.

Barbecue

Blijf je ook gezellig barbecueën? Je kunt dit doorgeven voor 28 juni via de e-mailadres events@euterpeheinkenszand.nl of telefonisch 0113-563576. De kosten voor deze barbecue bedragen 15 euro per persoon, exclusief drankjes.

Meer berichten