De Gestampte Meisjes geven een voorproefje van hun kunnen. FOTO: SALIH KILIC
De Gestampte Meisjes geven een voorproefje van hun kunnen. FOTO: SALIH KILIC (Foto: Salih Kilic)

Gratis previewavond Podium Reimerswaal

Het theaterseizoen 2018-2019 ligt alweer bijna achter ons, het nieuwe theaterseizoen voor Podium Reimerswaal staat echter alweer grotendeels op poten. Op zaterdag 22 juni presenteert Podium Reimerswaal, vol trots, het nieuwe programma 2019/2020.

RILLAND - Tijdens deze avond, worden alle voorstellingen toegelicht aan de hand van een powerpoint-presentatie, door Jacques Boonman.

Tip van de sluier

En er zijn tevens drie mini-optredens van mensen die volgend seizoen op het programma staan: Mylou Frencken & Dorine Wiersma met cabaret en muziek, gevolgd door een cabaretoptreden van Lonneke Dort. De Gestampte Meisjes sluiten dit trio af met ook een cabaretvoorstelling. Om alles in de juiste stemming te laten verlopen zorgt Podium Reimerswaal voor een hapje en een drankje en de toegang is gratis. Het wordt een leuke, informatieve avond.

zaterdag 22 juni,'Luctor et Emergo' in Rilland, 20.00 uur, de toegang is gratis. Aanmelden via: info@podiumreimerswaal.nl of bij Jacques Boonman via 0113 551552. www.podiumreimerswaal.nl

Meer berichten