Foto: TIMPHOTO

Urker Mans Formatie zingt in Vlissingen

VLISSINGEN - De Urker MANS Formatie geeft zaterdag 13 juli om 19.30 uur haar jaarlijkse optreden in St. Jacobskerk in Vlissingen. Ze zingen het repertoire van de nieuwe CD 'ZING' met goed in het gehoor liggende titels zoals: 'Ik wil zingen van mijn Heiland, Rust, Als 't bazuingeschal..'

Ook nieuw zijn de spirituals: 'Four books in the bible en Gwahoddiad' en de klassieke werken: 'Le Seigneur en Luctor et Emergo.' De gedreven dirigent Martin Mans haalt het beste uit de stemmen en werkt aan beleving. Elke zanger heeft een solo waardoor de individuele stemmen goed tot hun recht komen. De vaste begeleider is Mark Brandwijk. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn instrumentale solo's de boventoon. Palle Jørgensen, één van de zangers, speelt altviool en Ioan Micu taragot. Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek. Toegang : € 18,50. Online en bij reservering € 17 Kinderen t/m 11 jaar € 5. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 14. Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03. Voorverkoop van kaarten bij: VVV-Vlissingen, Spuistraat 46, Vlissingen.

URKER MANS FORMATIE

Dit ensemble is in 2012 opgericht en met haar optredens begonnen. Een serie zomer- en kerstconcerten maakt elk jaar deel uit van het programma. De zomeravonden zijn luchtig van karakter en er is ruimte voor een vrolijke noot. De zangers hebben veel podiumervaring en zijn semiprofessioneel of professioneel. De solo's van de individuele zangers bevestigen hun zangkwaliteit. Tijdens twee tournees in Canada hebben ze een onvergetelijke indruk achtergelaten. Ook in Nederland reizen de mannen voor noord naar zuid en van oost naar west om hun concerten te geven. Het is een hechte groep die elkaar aanvult in zang en muziek.

Meer berichten