SooSTouR Frizzz Party!

OVEZANDE - Op vrijdagavond 28 juni sluit SooSTouR het tweede succesvolle seizoen af met een zomerse Frizzz party in podium de Klomp te Ovezande. Niemand minder dan Feest DJ Twan en Feestnation betreden het podium. Tijdens deze editie zijn ook jongeren uit groep 8 welkom zodat zij alvast kunnen kennismaken met het concept SooSTouR.

Frizzz Party

Met de Frizzz Party laat SooSTouR zien dat je ook een leuk feestje kunt hebben zonder alcohol of energiedrankjes. Voorafgaand en tijdens het feest voert Indigo Zeeland blaastesten uit om indrinken tegen te gaan. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. De Frizzz Party start om 20:00 uur en duurt tot 23:32 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.soostour.nl.

Line-up

Feest DJ Twan komt. Deze gepassioneerde DJ is al sinds zijn dertiende actief als Feest DJ. Eerder draaide hij in het voorprogramma van Darkraver en StukTV. Met zijn energieke sets is stil staan geen optie. Zijn eigen sound zorgt voor het zomerse gevoel tijdens Frizzz!

Feestnation

Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z'n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.

The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz.

SooSTouR

SooSTouR is een samenwerking tussen verschillende jeugdsozen in de gemeente Borsele. Het is een initiatief van Jeugdsoos Oudelande, Soos de Klomp uit Ovezande en Soos Kwadendamme. SooSTouR organiseert soosavonden en activiteiten. Intussen is SooSTouR een herkenbaar concept voor jongeren. Andere jeugdsozen uit de gemeente Borsele kunnen zich aansluiten bij deze succesvolle formule. De soostouravonden en -activiteiten zijn voor Borselse jongeren van 12 jaar en ouder. Borselse jongeren mogen introducés meenemen mits deze ook 12 jaar of ouder zijn.

Meer berichten