Johannes de Heer koor zingt in de Doelen, Rotterdam
Johannes de Heer koor zingt in de Doelen, Rotterdam (Foto: Hélene van Domburg)

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt in Goes

GOES - Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt D.V. zaterdag 22 juni in de Grote- of Maria Magdalenakerk van Goes. Dit concert is de laatste in een reeks van vier concerten. Het koor zong eerder dit jaar in de Grote Kerk van Apeldoorn, de Grote Kerk van Dordrecht en in concertgebouw de Doelen te Rotterdam.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor, dat 700 zangers en zangeressen telt, komt D.V. zaterdag 22 juni naar Goes. Tijdens dit concert kunt u genieten van de liederen van Johannes de Heer. Het thema van deze vierde editie van het Groot Nederlands Johannes de Heer koor is: “Groot is Uw trouw”.

Bij de concerten is er telkens een gastoptreden. In Goes werkt het Christelijk samengesteld mannenkoor Zeeland o.l.v. Ron van Ommen mee. Martin Westrate bespeelt het orgel.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor is een projectkoor onder muzikale leiding van Wilbert Magré. Repetities worden gehouden in acht plaatsen in Nederland, van Goes tot Wouterswoude. Koorleden en bezoekers zamelen door hun deelname of concertbezoek geld in voor straatkinderen in de Filipijnen, een project van Woord & Daad. Het koor is in 2016 opgericht om de 150e geboortedag van Johannes de Heer te gedenken. Sindsdien is er - mede op verzoek van de enthousiaste koorleden – ieder jaar een nieuwe editie gestart.

Wilt u het volgende seizoen ook meezingen met dit bijzondere koor? Ga dan naar johannesdeheerkoor.nl/aanmelden-2020. U ontvangt dan spoedig een aanmeldings-mail.

Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten met korting, ga naar www.johannesdeheerkoor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden