Foto: www.hospicegoes.nl

Gezocht: Vrijwilliger voor het Roosterteam

Gezocht: Vrijwilliger voor het Roosterteam

Stichting het Clarahofje in Goes is een huis voor mensen in de laatste levensfase. Om de dagelijkse verzorging mogelijk te maken is 24 uur per dag een gespecialiseerd verpleegkundige aanwezig. Zij wordt hierbij ondersteund door vrijwilligers. Er zijn geen bezoektijden, familie en vrienden zijn altijd welkom. Het hospice wil vanuit een liefdevolle, gelijkwaardige verbondenheid een ieder met respect benaderen, als uniek persoon, met een eigen levensgeschiedenis en een eigen levenseinde. De bewoner staat centraal.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die zich wil inzetten voor de dienstroosterplanning van onze zorgvrijwilligers.

Het Roosterteam bestaat uit 4 leden. 1 week per maand heb je dienst. De zorgvrijwilligers plannen zelf hun diensten in in het digitale roosterprogramma. Wanneer er nog diensten open staan, komt het Roosterteam in actie om te zorgen dat de deze opgevuld worden.

Wij vragen van je dat je interesse hebt voor palliatieve zorg, dat je overweg kunt met Excel en Word. Communicatieve vaardigheden en goed kunnen samenwerken zijn eveneens vereist.

Wanneer dit waardevolle vrijwilligerswerk je aanspreekt, neem dan a.u.b. contact op met één van de Coördinatoren Vrijwilligers op het vemelde telefoonnummer of via de mail. We zien uit naar een kennismakingsgesprek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden