het centrum van Middelburg is  vrijdag 7 juni het toneel voor de 19e ZLM-Don Stadsloop. FOTO PR
het centrum van Middelburg is vrijdag 7 juni het toneel voor de 19e ZLM-Don Stadsloop. FOTO PR (Foto: PR ZLM DON Stadsloop)

Negentiende editie ZLM-Don Stadsloop

MIDDELBURG - De 19e editie van de ZLM-Don Stadsloop trekt vrijdag 7 juni waarschijnlijk weer honderden hardlopers en toeschouwers uit Zeeland en Nederland naar Middelburg.

MIDDELBURG - Er is een jeugdloop en een wedstrijd voor senioren. Beiden hebben hun start en finish op de Markt. De Jeugdloop start om 19.00 uur. Hoofdsponsor Qui-Vive plaats op het parkoers door de binnenstad vijf springkussens als extra hindernis. Kinderen tot 15 jaar kunnen meedoen, jonge kinderen mogen (gratis) worden begeleid. Na afloop kunnen de kinderen nog even lekker ravotten op de speelkussens die op de Markt staan.

De senioren starten om 20.00 uur en lopen zoals gebruikelijk drie rondjes van 2,5 kilometer door het prachtige hart van Middelburg. Ze doen dit individueel, maar hun prestaties kunnen ook verwerkt worden in een teamklassement. Ze moeten dan wel in teams van vier worden ingeschreven.

Rond de klok van 21.00 uur is de prijsuitreiking. Inschrijven kan tot 26 mei via www.zlmdonstadsloop.nl. Individueel kan je ook nog na-inschrijven tot 19.30 uur.

www.zlmdonstadsloop.nl

Meer berichten