Boekhandelaren Manda Heddema en Anthoni Fierloos zijn genomineerd voor de  titel Boekverkoper van het Jaar. Foto: Carel Bruring
Boekhandelaren Manda Heddema en Anthoni Fierloos zijn genomineerd voor de titel Boekverkoper van het Jaar. Foto: Carel Bruring (Foto: Carel Bruring)

Goese boekhandelaren opnieuw genomineerd

GOES - Boekhandelaren Manda Heddema van De Koperen Tuin en Anthoni Fierloos zijn opnieuw genomineerd voor de prestigieuze titel Boekverkoper van het Jaar. Zij zien dit als een enorm compliment voor hun kennis, hun creativiteit en hun originaliteit.

Het feit dat ze voor de zesde keer op deze lijst voorkomen maakt het compliment alleen maar groter vinden beide boekhandelaren.

Tot 2 juni mag het publiek stemmen op de genomineerde kandidaten. De vijf boekverkopers die het beste in staat blijken te zijn hun achterban te mobiliseren, worden vervolgens beoordeeld door een vakjury. Die bepaalt uiteindelijk wie de titel mag gaan voeren.

Er mag op meerdere kandidaten gestemd worden, vandaar dat beide kandidaten samen campagne voeren. Zij roepen op om twee stemmen uit te brengen om op deze manier Goes landelijk op de kaart te zetten.

Stemmen kan via deze link.

Meer berichten