Ook de derde editie van de Strandloop Zoutelande is zowel voor hardlopers als wandelaars. FOTO: STRANDLOOP ZOUTELANDE
Ook de derde editie van de Strandloop Zoutelande is zowel voor hardlopers als wandelaars. FOTO: STRANDLOOP ZOUTELANDE (Foto: PR Strandloop Zoutelande)

StrandLoop Zoutelande voor kankerbestrijding

Het strand van Zoutelande is aanstaande zaterdag 18 mei het parcours voor de derde StrandLoop Zoutelande.

ZOUTELANDE - Na twee succesvolle en zonnige edities gaan de organisatoren en lopers natuurlijk voor de volgende mooiste StrandLoop Zoutelande aan de Walcherse kust of beter gezegd De Zeeuwse Rivièra.

Lenie Lievense

De loop is opnieuw georganiseerd in samenwerking met de Kustmarathon Zeeland. Het parcours gaat vanaf de Boulevard in Zoutelande over het strand richting Dishoek en weer terug naar de Finish. De StrandLoop Zoutelande is zowel voor hardlopers als wandelaars. De start is 18 mei om 14.30 uur, een kwartier na hoogwater. Lenie Lievense lost het startschot.

Voor deze wedstrijd kan alleen ter plekke ingeschreven worden, er is geen voorinschrijving. Inschrijven kan bij Pannenkoekenhuis Bram, aan de Westkapelseweg 8 in Zoutelande vanaf 13.00 uur. De afstanden zijn 2,5 km, 5 km en 10 km, Bij het inschrijfgeld is een consumptie inbegrepen. Inschrijven kost voor de 5 en de 10 kilometer 5 euro, voor de 2,5 kilometer jeugd 2,50 euro. De opbrengst van deze loop is geheel bestemd voor de KWF Kankerbestrijding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden