Het programma van Theaters aan Zee op 6 locaties staat online op www.theatersaanzee.com
Het programma van Theaters aan Zee op 6 locaties staat online op www.theatersaanzee.com (Foto: Merlijn Doomernik)

Theaterprogramma online

HEINKENSZAND - Het ei is weer gelegd; het programma staat online en de gidsen zijn op de post gegaan naar de vaste klanten van Theaters aan Zee. Programmeur Peter de Neef is weer reuze trots op het programma dat hij heeft samengesteld voor theater-minnend Zeeland. Inmiddels is Theaters aan Zee een speler van importantie met een bezoekersaantal van ruim 20.000 gasten over 6 locaties.

Wat maakt Theaters aan Zee nou zo uniek? De zalen zijn intiem, de gastvrijheid en beleving zijn groot en het ontdekken staat, naast natuurlijk de grote namen die in het programma staan, centraal. Als we het over de grote namen hebben, denken we aan Pieter Derks (foto), Freek de Jonge, Guido Weijers, Veldhuis & Kemper, Stef Bos en Danny Vera. Maar er is zoveel meer te ontdekken! Dus ga ook eens voor het unieke en bijzondere. Een aantal namen in dit verband: Pip Utton in het genre toneel, die Einstein tot leven brengt, Kieran Goss uit Ierland met een uniek theaterconcert, Andermans Veren Live, die met veel humor de rijkdom laat zien van het Nederlandse Cabaretlied, Madelijne Kool die zorgt voor een stressvrije kerst (cabaret) en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Je kunt weer vriend worden van Theaters aan Zee voor het bedrag van € 25,00. Uiteraard levert dat voordelen op. Hierover lees je meer op de website en in de theatergids.

theatersaanzee.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden