Gospelkoor Nova melodica trapt af op Benefietconcert

GOES - Op vrijdag 17 mei opent Gospelkoor Nova melodica uit Kapelle het programma van het benefietconcert "Goes geeft thuis..!" in de Mythe te Goes.

Het belooft een wervelend optreden te worden. Jonge mensen verenigen hun passie voor zingen in oude en nieuwe gospels. Naast dit koor treedt ook kleinkunstenaar Bert Kreeft op.

Na de pauze zullen de jonge singer-songwriters Borgaard en Jens Borgaard enkele liederen zingen. Daarna is het de beurt aan troubadour Theo van Teijlingen, met een speciaal programma met beeld en geluid. Hij wordt begeleid op de toetsen door Stoffel Bietserbosch.

Dit hele benefietconcert is ter ere van het 20 jarig jubileum van stichting de Figurant. Een kleine stichting uit Goes, 3 vrienden, die vonden dat ze iets in de wereld wilden betekenen, d.m.v. diaconale hulp. Grootste project is het kinderopvangwerk van Amecet in Soroti geworden. Els van Teijlingen met haar geadopteerde kinderen uit Oeganda is ook te gast tijdens dit concert.

Aanvang concert is om 20.00 uur. Zaal open van af 19.30 uur. Voor slechts 10 uur kun je het mee maken. Kaarten te bestellen bij theater de Mythe te Goes.

Reserveren: 0113-213213 of via www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden