Foto: beheer

Stichting de Figurant 20 jaar Leve de verbinding..!

Op vrijdag 17 mei is er in de Mythe te Goes om 20.00 uur een groots benefietconcert ter ere van het 20 jarig bestaan van stichting de Figurant uit Goes. Deze kleine stichting, van de 3 vrienden Gerrit Dieleman, Cor de Rijke en Theo van Teijlingen, wil met zo veel mogelijk mensen vieren dat "verbinding" mogelijk is en dat dit ook kan leiden naar een diaconale verbinding: het steunen van het Amecetkinderopvangwerk in Oeganda.

Tijdens deze avond zijn er optredens van Gospelkoor Nova Melodica uit Kapelle, Bert Kreeft uit Goes die op zijn kleinkunstachtige manier verhalen zal vertellen of zingen.

Ook is er plek voor het kinderopvangwerk van Amecet, Els van Teijlingen zal die avond ook aanwezig zijn en voorafgaande aan deze avond is er een speciale meet & greet met haar en haar kinderen in gebouw "De basis" van de Rafael gemeenschap in Goes.

Na de pauze spelen de singer-songwriters Borgaard (ex john Coffey) en Jens Borgaard (ex knifefight), uit Utrecht en Leipzig. Dan is er ruimte voor een speciaal programma met geluid, beeld en zang van de troubadour Theo van Teijlingen, met Stoffel Biesterbosch op de toetsen.

Voor 10 euro kun je er bij zijn, dat is niet veel, maar stichting de Figurant wil letterlijk verbinden deze avond en iedereen, met een grote- of kleine beurs, een kans geven op een heerlijk avondje Mythe.

"In deze tijden is de verbinding zo hard nodig", aldus Theo van Teijlingen. "Als we als kleine stichting d.m.v. onze werkzaamheden mensen bij elkaar kunnen brengen, ze kunnen inspireren, laten delen van elkaars gedachten…dan is het alle moeite waard! Ook om als barmhartigheidswerk steun te geven aan de opvang van kwetsbare kinderen in Soroti, Oeganda. Dan verbinden wij ons ook een beetje aan hen en hun familie. Dat zien we als praktische invulling van het Evangelie en zo mogen wij de mensen, de maatschappij dienen. Niet hoogdravend of exclusief, maar verbindend, inclusief, concreet!"

Kaarten zijn nog te koop, maar de verkoop gaat wel hard. U kunt uw kaart kopen of bestellen bij de Mythe te Goes:

Theater de Mythe Goes
Bleekveld 1 – 4461 DD Goes – T  +31 (0)113-213213
E info@theaterdemythe.nl 
www.theaterdemythe.nl 

Meer berichten