Guido Weijers staat op zaterdag 25 mei met zijn Masterclass Geluk in De Stenge in Heinkenszand.
Guido Weijers staat op zaterdag 25 mei met zijn Masterclass Geluk in De Stenge in Heinkenszand. (Foto: PERSFOTO)

Guido Weijers ook volgend seizoen hier

HEINKENSZAND - De wetenschappelijke kant van geluk. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over 'geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen'.

Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen. Weijers volgde zelf Masterclasses over 'geluk' aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag dus oprecht van geluk spreken. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen z'n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen 'cabaret'. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Zijn voorstelling op zaterdag 25 mei is uitverkocht, maar Guido komt volgend theaterseizoen terug met zijn Masterclass Geluk, o.a. op 6 februari in huiskamertheater 'De Verwachting' in Ritthem.

Binnenkort wordt het nieuwe theaterprogramma van Theaters aan Zee op alle locaties bekend gemaakt. De gids ligt vanaf ongeveer 20 mei klaar in De Stenge (en uiteraard op onze andere locaties). Online is het programma al eerder in te zien, vanaf maandag 12 mei.

www.theatersaanzee.com

Meer berichten