Het lesvliegtuig van de Aero Club Zeeland in de landing. E. de Bruin
Het lesvliegtuig van de Aero Club Zeeland in de landing. E. de Bruin (Foto: E. de Bruin)

Open dag bij de Aero Club Zeeland

Voor iedereen die altijd al eens heeft gedroomd om zelf te vliegen organiseert de Aero Club Zeeland (ACZ) op zaterdag 11 mei een Open Dag vanaf 13.00 op vliegveld Midden Zeeland.

Tijdens deze open dag krijgen deelnemers een goed beeld van de wereld van de kleine luchtvaart. Diverse vliegtuigen zijn te bezichtigen en piloten geven uitleg over alles wat er bij het vliegen komt kijken. Tevens zijn er diverse simulators aanwezig, inclusief een nagebouwde Cessna 172, waarop je zelf een stukje kunt vliegen.

Als hoogtepunt bieden wij tevens de mogelijkheid aan om zelf een vliegtuig te besturen onder begeleiding van een instructeur. De kosten voor deze proefles zijn alleen deze dag 125 euro per persoon. Voor deelname is vooraf aanmelden wenselijk. Dit kan op opendag@aeroclubzeeland.nl

Heb je wel interesse maar wil je niet direct een proefles doen, dan ben je ook van harte welkom om de sfeer te proeven en eventueel met één van onze leden mee te vliegen. De kosten hiervoor zijn 40 euro per persoon bij een vol bezet vliegtuig. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

De Aero Club Zeeland is gevestigd op vliegveld Midden Zeeland Calandweg 48 in Arnemuiden.

Meer berichten