EMTÉ Kruiningen wordt omgebouwd tot Coop

Op zaterdag 4 mei sluit EMTÉ Kruiningen om 13.00 uur de deuren. In twee weken tijd wordt de supermarkt aan Voorhoute 1 verbouwd, om op dinsdag 21 mei te openen als Coop. Zelfstandig ondernemer Frans Mourik: "Alles wordt anders. De winkel wordt van top tot teen verbouwd tot een moderne en complete Coop. We pakken fors uit met een volledig assortiment. Samen met het vertrouwde team verrassen we klanten met een topwinkel."

Het winkelpand wordt met ruim 200 vierkante meter uitgebreid. "Dit biedt vanzelfsprekend veel mogelijkheden om voor onze klanten het verschil te maken", vertelt Frans Mourik. "De winkel krijgt een nieuwe overzichtelijke indeling en er is meer ruimte voor een breder assortiment. Zo wordt de diepvriesafdeling verbeterd, bieden we voortaan ook gluten- en suikervrije producten en komt er nog meer nadruk op de versafdelingen. Op de ruime AGF-afdeling kunnen klanten bijvoorbeeld terecht voor losse uien, knoflook, aardappelen en eieren. Ook kunnen ze er zelf verse jus d'orange persen. Er blijft bovendien een mooie brood- en vleesafdeling. En we steken de winkel van top tot teen in een nieuw jasje."

Duurzame maatregelen
De supermarkt wordt niet alleen voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl. Het pand wordt ook duuzamer. "De winkel wordt compleet gasloos", verduidelijkt Frans Mourik. "Met de restwarmte van de afgesloten koelingen wordt voortaan de complete winkel verwarmd. Ook voorzien we de supermarkt van duurzame LED-verlichting. De kans om het winkelpand zo grondig aan te pakken is zeldzaam, daarom maken we er nu werk van. Zo zijn we als moderne supermarkt klaar voor de toekomst!"

Ruime openingstijden en optimale service
De vertrouwde medewerkers stellen de klant centraal in de nieuwe winkel en combineren klantvriendelijkheid met een volledige service. Coop Kruiningen kent ruime openingstijden en is straks van maandag tot en met vrijdag geopend van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 8 tot 17.00 uur.

Op dinsdag 21 mei om 9.00 uur wordt Coop Kruiningen feestelijk geopend.

 

Meer berichten