Omslag boek
Omslag boek (Foto: Karakter Uitgevers)

Boekpresentatie 'Pain au chocolat'

De Zeeuwse auteur Ellen De Vriend signeert zaterdag 20 april van 13.30 tot 15.30 uur haar nieuwe thriller ‘Pain au chocolat’ bij boekhandel Het Paard van Troje in Goes. Kom naar de Meet & Greet en proef ‘Pain au chocolat!’

“Het is een echte Ik vertrek thriller”, vertelt Ellen. “Het gaat over Nadine en Mark King die alle verplichtingen en het gehaast in Nederland beu zijn en met hun vier dochters verhuizen naar de Franse Auvergne. Daar hebben ze een kleine camping op het platteland overgenomen, omgeven door weilanden, heuvels en bossen. Ze nodigen mensen uit om mee te komen helpen met de verbouwing tegen kost en inwoning, maar dan komt er een oude vriend van Nadine. Ze weet waarvoor hij komt, maar heeft dit altijd voor haar man verzwegen…” Vorig jaar was de schrijfster in de Auvergne om inspiratie op te doen voor het verhaal, dat zoals altijd wat setting betreft moet kloppen.

Ellen schreef eerder de succesvolle thrillers ‘Bitterzoet’ (mei 2013), Young-adult ‘Crush’ (oktober 2014), ‘Vermist’ (mei 2016), ‘Geruisloos’ (mei 2017) en ‘De erfgename’ (mei 2018). Ook publiceerde ze in 2018 de non fictie ‘De tien van Renesse’. ‘De erfgename’ behaalde een zesde plaats tijdens de verkiezing van de beste Nederlandse vrouwenthriller 2018.

Het boek telt 320 pagina's en kost 15,99 euro.

Meer berichten