Honderdplussers: achterste rij vlnr: dames Vette, Caan, de Mol, Wondergem en de Roo; voorste: dames: Paulusse, Poortvliet en Traas.
Honderdplussers: achterste rij vlnr: dames Vette, Caan, de Mol, Wondergem en de Roo; voorste: dames: Paulusse, Poortvliet en Traas. (Foto: )

Acht honderdjarigen op high-tea Randhof in Goes

In een feestelijke stemming genoten 11 april twee tafels vol honderdjarigen in woonzorgcentrum Randhof Goes van een high-tea. Met familieleden zaten acht dames gezellig bij elkaar.

GOES - De planning was negen eeuwelingen maar de heer Beun (100), de enigste man in het gezelschap, was wegens ziekenhuisopname afwezig. "Dat is wel jammer", zegt welzijnscoach Gwen van Dijke die samen met een aantal collega's deze middag organiseerde.

Mevrouw Aaltje Paulusse is met 106 jaar de oudste en is in gezelschap van vier honderdjarigen, twee 101-jarigen en een 102-jarige.

Burgemeester Margo Mulder kwam de dames bezoeken met een leuke attentie. "Een aantal van U heb ik al ontmoet op uw verjaardag, maar zo'n club van grand old ladies, dat is heel speciaal."

De dames lieten zich ondertussen de hight-tea met al zijn heerlijkheden goed smaken. Voorzitter van de cliëntenraad

Peter Pellegrino: "De bewoners hebben hier een goed en vast levenspatroon met verzorging, eten en drinken. Mensen wonen hier bij elkaar met eigen leeftijdsgenoten. Het is bijzonder zoveel honderdjarigen in huis te hebben." In de gemeente Goes wonen in totaal 19 honderdplussers.

Meer berichten