Dakotech gaat de woning van de familie Meijer uit Heinkenszand voorzien van kunststof kozijnen. Helemaal gratis. FOTO: Claudia de Wit
Dakotech gaat de woning van de familie Meijer uit Heinkenszand voorzien van kunststof kozijnen. Helemaal gratis. FOTO: Claudia de Wit (Foto: )

Helemaal gratis nieuwe kozijnen in je huis

Wil je ook zo graag nieuwe kozijnen in je huis? Dat is geen beslissing die je van de een op de andere dag neemt, het gaat per slot van rekening om een flinke investering. Een uiterst waardevaste investering waar je jarenlang plezier van hebt, maar toch.

door Rachel van Westen

HEINKENSZAND - In een soort utopische wereld komt er nu een erkend bedrijf voorrijden dat heel jouw woning voorziet van gloednieuwe kunststof kozijnen. En je hoeft er niks voor te betalen. We horen je denken: 'Droom lekker verder'. Maar weet je wat nu zo bijzonder is? Dit is geen droom en ook geen grap. Dakotech gaat een complete woning voorzien van kunststof kozijnen. Helemaal gratis.

Dakotech levert en monteert kunststof kozijnen en prefab dakkapellen. "De dakkapellen worden eerst op maat gemaakt en daarna met een kraan op het dak geplaatst. In plaats van een paar dagen verbouwen, hebben deze klus ingekort tot een halve dag. Dat scheelt heel veel ellende voor de klant", vertelt Hans Bosman van Dakotech. Juist dat ontzorgen en meedenken met de klant is kenmerkend aan Dakotech. Een ander mooi voorbeeld daarvan is de raambekleding, want omdat kunststof draai- en kiepramen naar binnen open gaan, past de oude raambekleding meestal niet meer. Ook daar heeft Dakotech een oplossing voor gevonden. Zij kunnen raambekleding leveren die speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen zodat het allemaal een mooi geheel vormt. "We willen de klant graag zoveel mogelijk ontzorgen", licht Hans toe.

Met hun recente actie kunnen we wel spreken over de overtreffende trap van ontzorgen, want nogmaals: Het is geen grap. Dakotech gaat echt helemaal gratis een woning voorzien van nieuwe kozijnen. Om hier kans op te maken, kon je de afgelopen periode een advertentiepagina uit deze krant voor het raam hangen en jezelf aanmelden via de website. Vorige week werd de winnaar bekend gemaakt: De familie Meijer uit Heinkenszand is de gelukkige. "Geweldig nieuws, niet kunnen denken dat wij zouden winnen, echt heel gaaf", reageerden ze enthousiast.

Meer berichten