Zinvolle dagbesteding voor ouderen

GOES - Veel jonge ouderen hebben na hun pensionering vaak moeite om een zinvolle vrijetijdsbesteding te vinden. In de eerste maanden weten ze hun dagen nog wel te vullen met het doen van allerlei klusjes die eerder zijn blijven liggen, maar daarna hebben we vaak moeite om een goede dagbesteding te vinden.

Het Bondenberaad Groot Goes heeft daarom zijn tweede voorlichtingsmiddag voor dit onderwerp gereserveerd. Aan de Oosterscheldebibliotheek in Goes is gevraagd een voorlichtingsmiddag te verzorgen over de mogelijkheden die de bibliotheek daartoe biedt. Projectmedewerker Anneke Vereecken zal de aanwezigen onder de titel "de Bibliotheek naak je rijker" uitgebreid informeren over de mogelijkheden die de Oosterscheldebibliotheek biedt en daarvoor komende de volgende onderwerpen aan de ordem : Boek aan Huis, Digitale vaardigheden, Passend lezen, Leesgroepen, Activiteiten, E - books, Filmbieb en Muziekweb en als laatste onderwerp Tarieven en Kortingen. Al deze onderwerpen houden meer in dan de titels aangeven en kunnen een zinvolle vrijetijdsbesteding opleveren. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 3 april in wijkcentrum De Spinne, Joseph Lunslaan 7 in de Goese Polder en begint om 14.00 uur. Bij binnenkomst is er gratis koffie of thee..

Meer berichten