Alle behulpzame vrijwilligers
Alle behulpzame vrijwilligers (Foto: Jacky Harthoorn)

NL Doet bij scouting Jacob Valcke

Zaterdagochtend 16 maart stonden meerdere vrijwilligers klaar bij het gebouw van de waterscoutingroep Jacob Valcke in Goes om flink aan de slag te gaan met het opruimen en schoonmaken van het gebouw. Hiernaast is er ook een opslagrek in elkaar gezet en verschillende andere kleine klusjes geklaard. Dit alles in het teken van de NL Doet-dag.

GOES - Deze dag is er om het vrijwilligerswerk in Nederland uit te lichten en iedereen de kans te bieden om dit werk te ervaren. Éen van de vrijwilligers was André van der Reest, wethouder van Goes. We willen hem en alle aanwezige vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun harde werk.

Onze stoere dolfijnen (leeftijd 7 tot 11) en zeeverkenners (leeftijd 12 tot 15) waren deze dag in Middelburg voor een wandelevenement van Scouting. Zonder onze jeugdleden kan onze groep niet bestaan en daarom doen we een oproep aan alle kinderen vanaf 7 jaar om een keer bij ons te komen kijken. Elke zaterdag staat onze enthousiaste leiding klaar om de dolfijnen en zeeverkenners een plezierige en uitdagende dag te bezorgen. Over een aantal weken gaan onze zeeverkenners beginnen aan het nieuwe zeilseizoen op het Veerse Meer, dat wil je niet missen! Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar jacobvalckegroep@gmail.com of kom een keer langs op zaterdagochtend of -middag. Wij bevinden ons aan de achterkant van het Ambachtscentrum in de Hollandsche Hoeve in Goes.

Meer berichten