Foto: Simon van Boxtel

Ella en Nicolas van Poucke

"Bij broer en zus Nicolas en Ella van Poucke stroomt de muziek door hun aderen" stond te lezen in de PZC na hun optreden in Porgy en Bess in 2018. Beide musici hebben vele prijzen gewonnen, spelen in de grootste zalen in binnen- en buitenland. Kortom twee musici van formaat! Vrijdag 8 maart zijn ze in Zeeland bij Kapelle Cultureel. Deze keer treden ze op in de Maartenskerk in Wemeldinge. Samen spelen ze werken van o.a. Beethoven en Debussy.

Op 10 jarige leeftijd maakte celliste Ella van Poucke haar debuut in het Concertgebouw in Amsterdam en sindsdien speelt ze in alle belangrijke concertzalen in binnen- en buitenland. Zij won vele prijzen waaronder het Prinses Christina Concours én de prijs voor het meest veelbelovende talent bij het Nationaal Cello Concours in Amsterdam. In 2017 won zij het Grachtenfestival. In 2018 was zij tijdens het Grachtenfestival Artist in Residence.

Nicolas van Poucke begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Hij won o.a. prijzen bij het prinses Christina Concours en het Steinway & Sons Pianoconcours. Ook Nicolas treedt als solist op in de meest grote zalen van Nederland en het buitenland.

Vrijdag 8 maart 2019

Ella en Nicolas van Poucke

concert voor cello en piano

Maartenskerk Wemeldinge, 20.00 uur

Entree € 15,00, jeugdticket € 7,50 Tickets:

www.kapellecultureel.nl

Meer berichten