Kom naar de grote zwerboekenmarkt op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart van 11.00 tot 15.00 uur aan de Papeweg 10 in Wolphaartsdijk.
Kom naar de grote zwerboekenmarkt op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart van 11.00 tot 15.00 uur aan de Papeweg 10 in Wolphaartsdijk. (Foto: Kinderzwerfboek)

Zwerfboeken in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Het is weer tijd voor een grote Zwerfboekenmarkt. Daarom organiseert De Zwerfboekenkast in Wolphaartsdijk weer een grootse zwerfboekenmarkt. Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart van 11.00 uur tot 15.00 uur aan de Papeweg 10 in Wolphaartsdijk. Daar kunnen mensen gratis boeken komen uitzoeken en meenemen, de enige voorwaarde aan het gratis meenemen is dat ze na het uitlezen van de boeken deze moeten doorgeven aan een ander, ergens moeten achterlaten waar ze gevonden zullen worden of in een andere zwerfboekenkast kunnen plaatsen, bij een minibieb kunnen brengen zodat de boeken opnieuw gelezen kunnen worden en zo in omloop blijven. Sinds de zwerfboekenkast open is zijn er al veel boeken aangeboden en is het assortiment uitgebreid. Van kinderboeken tot informatieve boeken, van romans tot thrillers, alles is aanwezig. In Zeeland zijn steeds meer initiatieven die er voor zorgen dat mensen op een duurzame manier mooie, goede, spannende, ontspannende, buitenlandse en kinderboeken kunnen lezen. Kijk op Facebook: facebook.com/boekendelen/?fref=ts

Meer berichten