Maaike Ouboter, foto: Sanja Marusic
Maaike Ouboter, foto: Sanja Marusic (Foto: Sanja Marusic)

Theaterconcert Maaike Ouboter

MIDDELBURG - Maaike Ouboter is terug in het theater. Met nieuwe liedjes. Een nieuwe zoektocht. Een speuren naar sporen van menselijkheid. Naar de duizenden relaties die we met elkaar aangaan. Als bloedverwanten. Als vage vrienden. Of als toevalspassanten.


'Vanaf nu is het van jou' is een theaterconcert over verlangen, geluk en liefde. Over hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Bij haar duizelingwekkende debuut werd Maaike bijna tot buiten de dampkring gekatapulteerd, vanavond is haar wereld ons podium. Ze deelt haar pijn, haar ongemak, haar tederheid, haar hart. Met liedjes van haar nieuwe album. En meer. Ze verhaalt, ze anekdoot, ze gitaart, ze zingt. Intiem en ontwapenend. Vanaf nu is ze van ons. En dat gelijknamige nieuwe album? Dat is mooi. Erg mooi.


Maaike Ouboter werd bekend toen zij in mei 2013 bij haar auditie voor het tv-programma De beste singer-songwriter van Nederland het liedje 'Dat ik je mis' zong. In juni 2015 verscheen haar debuutalbum 'En hoe het dan ook weer dag wordt' gevolgd door een clubtour en een theatertournee.

woensdag 6 februari
20.00 uur
Schouwburg Middelburg

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten