De overhandiging van de cheques bij Voedselbank De Bevelanden in Goes. Van links naar rechts: Bas Stange, Edgar van Velsen, Jeroen van Oord en Leen Louisse.
De overhandiging van de cheques bij Voedselbank De Bevelanden in Goes. Van links naar rechts: Bas Stange, Edgar van Velsen, Jeroen van Oord en Leen Louisse. (Foto: )

Chocoladeletters Lions helpen de Jarige Jobs

GOES - In de Sinterklaasperiode verkocht de Lions Club Goes chocoladeletters ten bate van Stichting Jarige Job en Voedselbank De Bevelanden. Ruim 1400 letters zijn verkocht en dit betekent een opbrengst van maar liefst 3500 euro die verdeeld wordt tussen Stichting Jarige Job en Voedselbank De Bevelanden.
Het doel van Stichting Jarige Job is kinderen te helpen voor wie het niet vanzelfsprekend is een verjaardag te vieren met cadeaus, visite en trakteren op school toch mogelijk te maken. Thuis is hier geen of te weinig geld voor zodat deze kinderen geen cadeau krijgen en op school niet kunnen trakteren. Uit schaamte melden zij zich ziek.
Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en aan. Slingers, traktaties en natuurlijk cadeautjes zorgen ervoor dat de verjaardag ook deze kinderen onvergetelijk wordt.
Stichting Jarige Job werkt hierbij samen met De Voedselbank. Daarnaast wordt een deel van het geld gebruikt om de kinderen op hun verjaardag ook een feestelijke taart te bezorgen. Afgelopen woensdag overhandigden de Goese Lions de cheques aan Stichting De Jarige Job en De Voedselbank.

Meer berichten