Foto:

Vijfduizendste Tempur matras bij Megabed

Een groot boeket bloemen, een taart en een oorkonde. Ralph en Chris Hanraads van Megabed werden vorige dinsdag verrast door Maurice Meijs, accountmanager van Tempur.

OOST-SOUBURG - Meijs kwam hun vertellen dat Megabed een mijlpaal had bereikt: vijfduizend Tempur matrassen verkocht verdeeld over hun beide vestigingen Oost-Souburg en Kapelle-Biezelinge. Al zeventien jaar is Megabed officieel Tempur dealer en net zo lang is het bedrijf officieel Tempur Premium Reseller voor Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland. Megabed bedient een breed publiek, daarbij staan kwaliteit, service en prijs op één. Maurice Meijs: "Tempur is een van de meest drukverlagende matrassen en is in ruim honderd landen verkrijgbaar. Tempur is wereldwijd een uniek product en biedt het maximum aan slaapcomfort. Voor de consument is het een investering maar het is wel het beste dat er is en dat betaalt zich uit. Bovendien geven wij tien jaar 100% garantie bij normaal gebruik."

Vrijdag 28 december is Marcel Meijs de hele dag bij Megabed Oost-Souburg aanwezig en neemt de klanten mee naar de wereld van Tempur voor een vrijblijvend slaapadvies. Tot en met 3 februari wordt 25 procent korting wordt gegeven op de Tempur collectie.

Meer berichten