Gré Schroevers, Silvia Poiesz, Fief, Martin en Chantal van Craenenbroeck
Gré Schroevers, Silvia Poiesz, Fief, Martin en Chantal van Craenenbroeck (Foto: linda rijk)

Operatieafdeling ADRZ zet zich in voor CliniClowns

Woensdag 12 december hebben Gré Schroevers, Silvia Poiesz, Fief, Martin en Chantal van Craenenbroeck namens de medewerkers van de operatiekamers van Adrz een prachtig bedrag overhandigd aan de CliniClowns. De CliniClowns leveren een bijzondere bijdrage binnen de zorg en dragen op een positieve manier bij aan het welzijn van zieke kinderen op onze Kinderafdeling.

De dames hebben een bedrag van 1966 euro opgehaald tijdens het jaarlijkse feest voor medewerkers van de operatiekamers, Recovery, het bedrijfsbureau van de operatiekamers, de Centralisatie Sterilisatie Afdeling en schoonmaak operatiekamers. Tijdens het gezellig samenzijn op deze avond is er dit jaar een ludieke veiling georganiseerd en hebben we een mooi bedrag opgehaald.

Gezamenlijk werd gekozen dit bedrag te schenken aan de CliniClowns. Wekelijks komen zij langs om de kinderen op de Kinderafdeling te verblijden. De CliniClowns zorgen voor een lichtpuntje in een zieke en verdrietige periode van de kinderen. Wij zijn trots dit mooie bedrag te hebben opgehaald en aan hen te mogen overhandigen.

Meer berichten