En de beste GAMMA van Nederland is...

In week 13 startte het seizoen bij GAMMA Nederland, het race-seizoen wel te verstaan. Op dat moment trapte GAMMA de GAMMA Formule (1) Race af. Geheel naar voorbeeld van de hoogste raceklasse werden er meerdere Grand Prixs en Pitstops afgelegd voor het eindklassement. Uit het eindklassement volgden drie finalisten die op vrijdag 23 november bezocht werden door het MT van GAMMA samen met Regiomanagers. Deze finalisten; GAMMA Goes, GAMMA Helmond en GAMMA Terborg konden zich nog één keer van hun beste kant laten zien. Alles bij elkaar opgeteld gaat dit jaar de titel, beste GAMMA bouwmarkt van Nederland 2018, naar GAMMA GOES!

GOES - Na de bekendmaking van de finalisten hadden deze bouwmarkten nog even de tijd om de puntjes op de i te zetten voor het finalebezoek op vrijdag 23 november. De lat lag hoog en alle drie de teams hebben die dag laten zien dat zij terecht tot de finaleronde waren doorgedrongen. Het was een feestje om deze winkels te bezoeken en het MT van GAMMA Nederland was onder de indruk van de passie en trots waarmee de collega's in de bouwmarkten met de klant en hun vak bezig waren. Het zou voor GAMMA geweldig zijn als we alle winkels op dit niveau zouden hebben. Daarom een heel groot compliment voor de teams in Goes, Helmond en Terborg! Maar.. er kan er maar één de beste zijn. En om dat vast te stellen was geen eenvoudige opgave. Na de scores uit de diverse Grand Prixs en Pitstops volgde de jurering door het MT van GAMMA. Er is uitgebreid naar het winkelbeeld, de actievertaling, orde en netheid en prestaties in het FIT-rapport gekeken, maar ook de wijze waarop de klant centraal werd gesteld in de bouwmarkt heeft zwaar meegewogen in de totstandkoming van de einduitslag. Ook was de presentatie door het bouwmarkt MT onderdeel van de finaleronde. Samenvattend kan niet anders worden gezegd dat alle teams zich in de
finale prima hebben gepresenteerd!

De jury aan het woord
GAMMA Goes blinkt uit in commercie, zowel passief als actief. De winkel is goed gevuld, acties zijn logisch gepresenteerd, de klant vindt gemakkelijk zijn weg. De actieve medewerkers zijn op de hoogte van alle acties en de bestelzuil is het belangrijke verlengstuk van ieder verkoopgesprek. 'Restylen naar FOCUS bepaalt niet of je de wedstrijd wint. Het zodanig managen van de groeistuipen dat de consument altijd beter af is, is hier meer dan goed uitgevoerd' staat in het juryrapport te lezen. GAMMA Goes verslaat zijn concurrentie uiteindelijk door de oprechte focus op de klant bij alle medewerkers in het team. En met die focus is GAMMA echt af!

Winnaar
Tijdens het juryberaad blijkt dat de drie teams in de finale nagenoeg dezelfde eindscore hebben genoteerd. "Als we de overall scores in de Grand Prixs en de Pitstops meenemen kunnen we niet anders concluderen dat GAMMA Goes als winnaar van de GAMMA Formule 1 Race uit de bus komt. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!"

 

Meer berichten