Het jaarlijkse koningsontbijt op Koningsdag.
Het jaarlijkse koningsontbijt op Koningsdag.

Wijkgebouw Goes West krijgt 7000 euro van het Oranjefonds

Het wijkgebouw “De Westkant” in Goes West krijgt een bijdrage van 7000 euro van het Oranje Fonds. Het bedrag is afkomstig uit het Zeeuws Heldenfonds. Deze bijdrage is bedoeld voor het vervangen van de vloer in het wijkgebouw.

Het vervangen van de vloer is onderdeel van een vernieuwing om het wijkgebouw gezelliger te maken waarbij de binnenkant van de wijkvoorziening is opgeknapt en vernieuwd. Zo zijn door vrijwilligers tijdens NLdoet de muren opnieuw gesaust en is er dankzij een bijdrage van 2500 euro van Stichting Boone een nieuwe bar geplaatst. Het gebouw is van woningbouwcorporatie RWS, aan wie een vergoeding voor energie wordt betaald.

De wijkvereniging heeft recent een buurtbonus van 500 euro toegekend gekregen van de Gemeente Goes voor het organiseren van een maaltijd voor buurtbewoners op elke 1e vrijdag van de maand en gezellige thema avonden. Deze worden georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk. Voor meer informatie over alle activiteiten in Goes West: www.wijkverenigingoeswest.nl

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaan uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermlaag van het Oranje Fonds.

Meer berichten