Volop wegwerkzaamheden dit najaar in de provincie. Volg de gele omleidingsborden. En ga goed voorbereid op weg.
Volop wegwerkzaamheden dit najaar in de provincie. Volg de gele omleidingsborden. En ga goed voorbereid op weg. (Foto: pr)

Zeeuwse wegen gaan dit najaar massaal op de schop

In het najaar werkt de Provincie Zeeland aan de weg. Op diverse locaties gaan de wegen op de schop, zodat het asfalt er volgend jaar weer goed bij ligt. Ook worden fietsstroken aangelegd, bermen verhard en geleiderails vervangen.

GOES - Op drukke routes en kruispunten werkt de aannemer vooral in de avond en nacht. Op die manier proberen we overlast zoveel mogelijk te beperken. Toch valt enige hinder voor weggebruikers niet te voorkomen. Ga goed voorbereid op pad; dat scheelt ergernis. En let de komende weken goed op de gele borden met omleidingsroutes! Waar wordt er gewerkt? En wanneer?

N256 Goes–Zierikzee

Vanaf 29 oktober tot 6 december wordt er gewerkt aan de Zeelandbrug en toegangswegen. De werkzaamheden vinden vooral plaats op doordeweekse avonden en nachten; tussen 20.00 en 6.00 uur.

- Van maandag 5 november tot zaterdag 23 november is de hoofdrijbaan 's avonds en 's nachts afgesloten tussen kruispunt Langeweg (Wilhelminadorp) en kruispunt Noordlangeweg (Colijnsplaat). Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A58 en de Veersegatdam (N57) en de N59.

- Van maandag 26 november tot zaterdag 1 december is de hoofdrijbaan van de Zeelandbrug 's avonds en 's nachts afgesloten tussen kruispunt Noordlangeweg (Colijnsplaat) en kruispunt Julianastraat (Zierikzee). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Oosterscheldekering.

- Van maandag 3 december tot donderdag 6 december uur wordt verkeer om en om doorgelaten vanaf kruispunt Julianastraat (Zierikzee) tot rijksweg N59.

A256 Middelburg-Goes

Van dinsdag 20 november t/m vrijdag 23 november wordt het asfalt vernieuwd op de aansluitingen van de A58 op de A256. Dat gebeurt tussen 20.00 en 6.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om gebruik te maken van de afslag naar de A256; verkeer wordt omgeleid via knooppunt Goes-Zuid.

Kruispunt N256–N664

Van vrijdag 30 november 20.00 uur tot maandag 3 december 6.00 uur wordt het asfalt vernieuwd op de volgende aansluitingen: tussen rotonde Tiendenplein en kruispunt Deltaweg. Vanaf kruispunt N256 richting verkeerslichten Wilhelminadorp. Verkeerslichten Wilhelminadorp tot kruispunt Deltaweg.

Meer berichten