Op 16, 17, 21, 23 en 24 oktober vinden de meer ontspannen Kinder-doe-dagen plaats, met extra speelactiviteiten in en om de trein. FOTO: PR
Op 16, 17, 21, 23 en 24 oktober vinden de meer ontspannen Kinder-doe-dagen plaats, met extra speelactiviteiten in en om de trein. FOTO: PR (Foto: )

Griezelen in het donker én spelen in de stoomtrein

De herfstvakantie is voor de Stoomtrein Goes-Borsele (SGB) aanleiding om uit te pakken met extra activiteiten. Niet alleen in de vakantieweek van de eigen regio zijn er stoomtreinritten, maar ook in de vakantieweek voor de regio Midden en Noord wordt er gereden met de museumtreinen.

GOES - De inmiddels befaamde (of is het beruchte?) Halloweenexpress zal weer rijden op 26 en 27 oktober. Op 16, 17, 21, 23 en 24 oktober vinden de meer ontspannen Kinder-doe-dagen plaats, met extra speelactiviteiten in en om de trein. Aan boord van de stoomtrein kunnen kinderen spelen aan een grote Legotafel en aan een Duplotafel. Op het eindpunt Hoedekenskerke kunnen Oudhollandse spelletjes worden gespeeld. Alle treinen vertrekken vanaf het museumterrein van de SGB in Goes, aan de Albert Plesmanweg 23. De Halloweenexpress was in voorgaande jaren steeds uitverkocht. De SGB raadt belangstellenden dan ook aan om tickets te kopen in de voorverkoop. De Halloweenritten rijden in het donker. Onder begeleiding van muziek, enge geluiden en uitvallend licht jagen vele griezels de passagiers de stuipen op het lijf.

De volledige informatie over de ritten is te vinden op

www.destoomtrein.nl

Meer berichten