Zaterdag 13 oktober van 10.30 uur tot 15.00 uur is het open dag bij Serviceflat De Schakel en De Horst en kunnen bezoekers zelf ervaren hoe het wonen in een serviceflat is. FOTO: PR
Zaterdag 13 oktober van 10.30 uur tot 15.00 uur is het open dag bij Serviceflat De Schakel en De Horst en kunnen bezoekers zelf ervaren hoe het wonen in een serviceflat is. FOTO: PR (Foto: PR De Schakel)

Open Dag bij Serviceflats De Schakel en De Horst

Zaterdag 13 oktober van 10.30 uur tot 15.00 uur is het open dag bij Serviceflat De Schakel en De Horst , bezoekers krijgen de gelegenheid het wonen, de sfeer en ambiance in een serviceflat te ervaren.

GOES - Serviceflat De Schakel en De Horst zijn een begrip in Goes en omstreken. Allebei de Serviceflats hebben de afgelopen 2 jaar een "Update" gekregen door het plaatsen van nieuwe kozijnen en deze te voorzien van Hr ++ glas. De gebouwen hebben een andere frisse kleur gekregen en daardoor een compleet nieuw en andere aanblik. Service staat hoog in het vaandel van De Stichting Serviceflats Zeeland. Het wonen in een serviceflat biedt grote voordelen en hoewel uw privacy centraal staat, is ook uw veiligheid van groot belang. De centrale informatiebalie is 12 uur per dag "bemand" en een uitgebreid veiligheidssysteem waakt dag en nacht over uw veiligheid. Bij calamiteiten is er altijd eerste hulp beschikbaar. Wonen in een Serviceflat houdt in dat men zelfstandig kan wonen, maar wel indien gewenst kan terugvallen op verschillende voorzieningen zoals een winkeltje, kapster, pedicure, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut. Het is de stichting er alles aangelegen om de kwaliteit van wonen hoog te houden en voortdurend in te spelen op nieuwe woonwensen. Wonen in een Serviceflat betekent zelfstandigheid met extra gemak, comfort en veiligheid. Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals een happy hour, themadiners, filmavonden, lezingen, sjoelen en bridge.

Open dag
Tijdens de Open Dag wordt u ontvangen in de hal, waar u een indruk kan krijgen van de sfeer in de flat, verschillende enthousiaste bewoners delen graag hun ervaringen over het wonen en de service. Diverse appartementen van bewoners zijn tijdens de Open Dag te bezichtigen, zodat er een indruk kan worden verkregen van de ruime appartementen in de serviceflats.
Ook kunt u kijken op de website voor inlichtingen www.serviceflatdeschakelgoes.nl en www.serviceflatdehorstgoes.nl

Meer berichten