GRUPPO SPORTIVO
GRUPPO SPORTIVO (Foto: PATRICIA STEUR)

Podium 't Beest opent seizoen met gratis festival

Podium 't Beest in Goes opent op zaterdag 15 september haar deuren weer na de zomerstop met de tweede editie van het festival 't Beest Brult! Dit gratis festival zal tussen 15.00 en 23.30 uur in en om het podium plaatsvinden.

GOES - Met namen als Gruppo Sportivo, Downbeat Detonators, Mixed Up Everything, De Baldrick Brothers en een foodtruck- en vinylmarkt is dit een mooie manier om de opening van het 'nieuwe seizoen' te vieren met alle muziekliefhebbers uit de buurt. Anders dan vorig jaar zal het plein áchter het podium ingericht worden als festivallocatie met vinylkramen en foodtrucks. Ook staat daar een klein podium waar tussen 16.00 en 20.00 uur muziek is van singer-songwriters als Tim McMillan, Rachel Snow, Bram Pelgrim en dialect-rock van Geen Dienst en tussen 16.00 en 23.30 uur zullen de eerder genoemde bands binnen in de zaal van 't Beest spelen.
www.tbeest.nl

Muziekliefhebbers kunnen hun hart komend jaar weer meer dan ophalen in 't Beest. Verwacht op het podium worden grote namen als Claw Boys Claw, Dr. Lektroluv en DeWolff maar ook veel nieuw talent van bijvoorbeeld Certain Animals, de jongen belgen van Evil Empire Orchestra en catchy popsongs van EUT. Even terug in de tijd kunnen we dit jaar met Green Lizard ft. Rudeboy en hun Tribute to The 90's vol Nirvana, Smashing Pumpkins en Urban Dace Squad-songs, de Rootsriders met hun nieuwe show Marley Meets The 60's, Leif de Leeuw Band met een ode aan The Allman Brothers en Physical Graffiti viert 50 years of Led Zeppelin.

Vanaf 18 september zal ook de filmprogrammering weer van start gaan met in september de filmhuisfilms The Bookshop, Den Skyldige, The Man Who Killed Don Quixote en Mektoub, My Love. Met gemiddeld vier avondfilms per week en een middagfilm op woensdag en vrijdag gaat 't Beest dit seizoen ook testen of er behoefte is aan een ochtendfilm! Ook wordt voor de echte filmliefhebber – of om cadeau te geven – de strippenkaart geïntroduceerd waarmee je voordelig 5 of 10 keer naar een film in 't Beest kan.
 

Meer berichten