Foto: Pexels

EHBO Nisse organiseert diverse cursussen en Epilepsieavond

Bij voldoende deelname organiseert EHBO Nisse op zaterdag 10 en 17 november een EHAK (eerste hulp aan kinderen) cursus. Deze cursus is bedoeld voor (groot)ouders en andere opvoeders van kinderen. De cursus is IKK gecertificeerd. Omdat deze cursus ook vorig jaar in december is georganiseerd is er een herhalingscursus EHAK op zaterdag 13 oktober van 09.00-13.00 uur.

Ook willen we bij voldoende deelname een basis EHBO cursus organiseren. De cursusdata zijn zaterdag 19 en 26 januari en 2 februari. Het examen hiervoor is op zaterdag 9 februari. Deze cursus is een pré bij een sollicitatie.

Verder organiseren we diverse Basis Reanimatie-AED cursussen. De cursus wordt gegeven van 19.00-22.15 uur en als je competent bevonden bent kun je jezelf aanmelden als burgerhulpverlener bij Hartslag nu(voorheen Hartveilig wonen) Deze cursussen worden bijna iedere maand gegeven.Ook een herhalingscursus Reanimatie-AED behoort tot de mogelijkheden. Bij gunstige polisvoorwaarden krijg je het cursusgeld van de diverse cursussen gedeeltelijk of geheel terug van je Zorgverzekering.

Verder is er een Interactieve Epilepsie avond op donderdag 22 november van 19.30-21.30 uur. Frans Palmen van Epilepsie centrum Kempenhaeghe zal door videobeelden en gespeelde situaties een beeld geven wat epilepsie is, welke vormen er zijn en wat je wel en niet moet doen.

Voor leden van de EHBO Nisse is de entree vrij. Voor andere belangstellenden zijn de kosten 5 euro inclusief 1 kopje koffie of thee. Graag vooraf aanmelden via José Schouten (jose57schouten@gmail.com) of tel: 06-13345833 of 0113-562897.

U kunt ook bij José terecht voor aanmelding of informatie over de diverse cursussen.

Meer berichten