Katse Veer eten op ponton Beeld: Restaurant Katse Veer serveert gerechten op drijvend poton op de Oosterschelde, twee km buiten de haven van Yerseke.Verslag: Frank Balkenende.Locatie: Oosterschelde, twee km buiten de haven van Yerseke.Datum: 4-8-2018Fotograaf: Johan vd Heijden
Katse Veer eten op ponton Beeld: Restaurant Katse Veer serveert gerechten op drijvend poton op de Oosterschelde, twee km buiten de haven van Yerseke.Verslag: Frank Balkenende.Locatie: Oosterschelde, twee km buiten de haven van Yerseke.Datum: 4-8-2018Fotograaf: Johan vd Heijden (Foto: Johan vd Heijden)

Zilte zaligheden op de perfecte locatie

De mensen van Restaurant Het Katseveer doen graag wat bijzonders voor hun gasten. En dat gaat verder dan hun culinaire hoogstandjes.

YERSEKE - Nadat in het verleden de maaltijden al op het strand geserveerd werden, ging het Katseveer afgelopen zaterdag nog verder, kilometers verder om precies te zijn. Alles wat de Oosterschelde aan zilte zaligheden herbergt werd geserveerd op een ponton, twee kilometer buiten de haven van Yerseke. Krab, kreeft, schelpen, mesheften en luxe vis. Honderd gasten uit alle windstreken maakten kennis met het beste dat de Zeeuwse keuken te bieden heeft.

FOTO: JOHAN VAN DER HEIJDEN

Meer berichten