Van 24 tot en met 27 juli wordt voor de dertigste keer de internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse gehouden. FOTO: Martin Boerrigter
Van 24 tot en met 27 juli wordt voor de dertigste keer de internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse gehouden. FOTO: Martin Boerrigter (Foto: Martin Boerrigter)

Jubileumtocht van de Fietsvierdaagse

BEVELAND - Van 24 tot en met 27 juli wordt voor de dertigste keer de internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse georganiseerd met tochten van 25, 40 of 60 kilometer door Noord en Zuid Beveland. De route van 25 kilometer is ook geschikt voor scootmobielen. Start en finish zijn ook nu weer in het Omnium, Sportpunt Zeeland in Goes. Vanwege het jubileum worden de deelnemers elke dag verrast met extraatjes. De routes gaan elke dag vanuit Goes steeds naar een andere windstreek en zijn, naast op papier, ook met pijlen aangegeven. De controleposten zijn op plaatsen waar gerust en eventueel wat te eten of drinken kan worden genuttigd. Onderweg is er voor pechgevallen hulp mogelijk van Profile Goes en is er ook EHBO beschikbaar. Iedere dag kan er gestart worden van 8.30 tot 13.00 uur, afmelden kan tot 17.00 uur. De kosten voor vier dagen bedragen 6 euro voor personen tot en met 12 jaar, 14 euro voor personen boven 12 jaar en 31 euro voor een gezin met kinderen tot en met 12 jaar. Bij betaling voor 1 juli zijn de kosten respectievelijk 5, 12 en 27 euro. NTFU leden krijgen korting. Iedereen die vier dagen meefietst krijgt een speciale herinneringsmedaille. Daginschrijving is ook mogelijk. De kosten bedragen dan 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 6 euro voor 13 jaar en ouder. Meer informatie over de Zeeuwse Fietsvierdaagse:

www.fietsvierdaagsezeeland.nl

Meer berichten
CustomHtml_1