Historisch Museum De Bevelanden zoekt educatievrijwilligers

Het educatieteam van Historisch Museum De Bevelanden wil haar team uitbreiden met enkele educatievrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit het eenmaal per week begeleiden van schoolgroepen.

GOES - "Wij ontvangen gedurende het hele schooljaar schoolgroepen op dinsdagochtend en donderdagochtend. Voor beide dagdelen, maar vooral voor de donderdagochtend zouden wij graag mensen erbij willen. Onderwijservaring is niet noodzakelijk. Wij zoeken iemand die minimaal één dagdeel per week beschikbaar is, affiniteit heeft met het werken met jongeren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Kunt u goed in teamverband én zelfstandig werken? Heeft u een redelijke kennis van geschiedenis of de bereidheid zich die eigen te maken? Dan zijn wij naar u op zoek. U komt in een fijn team van betrokken vrijwilligers, die veel ervaring hebben. Er heerst een ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor ieders persoonlijke inbreng. U krijgt de mogelijkheid tot verdere scholing. Nadere toelichting en bijzonderheden vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek."
Wie geïnteresseerd is kan een korte motivatie en CV sturen naar educatie@hmdb.nl ter attentie van Lenie Welten, educatiemedewerkster van het Historisch Museum De Bevelanden in Goes. Voor meer informatie: 0113-228883 of bovengenoemd mailadres.

Kijk ook eens op de website van het museum www.hmdb.nl

Meer berichten
CustomHtml_1