Foto: PR

Ostrea Lyceum haalt 14.500 euro op voor Stichting Kika

GOES - Ieder jaar zamelt het Ostrea Lyceum geld in voor een goed doel. Dit jaar was dat Stichting Kika, Kinderen Kankervrij.

Leerlingen vanuit alle leerjaren, vertegenwoordigd in het jaaractieteam verkochten taart, hielden een sponsorloop, verkochten kaartjes voor het kerstgala en haalden geld op met een lesmarathon. Alles bij elkaar leverde dit een bedrag op van 14.500 euro. 
Naast intellectuele en persoonlijke ontwikkeling vindt het Ostrea het belangrijk om leerlingen kennis te laten maken met vele vormen van culturele, sportieve en maatschappelijke activiteiten. Voor de persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat leerlingen betrokken zijn in een breed spectrum aan buitenschoolse activiteiten: van brugklasshow tot open podium, van sportevenementen tot Ostrea Stage Event, van feestavonden tot buitenlandse reizen. De school hecht eraan dat leerlingen zich ook sociaal manifesteren. Dat komt onder andere tot uitdrukking in de gezamenlijke inzet voor een goed doel. 
Stichting KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.
Op vrijdag 6 juli overhandigen leerlingen van het Ostrea Lyceum de cheque aan een vertegenwoordiger van Stichting Kika.
 

Meer berichten
CustomHtml_1