De band Squander Squad met Jasper van den Bosch, Jarek Mathijssen, Erik Siegel, Jamy Rockx en Wieske Matthijssen.
De band Squander Squad met Jasper van den Bosch, Jarek Mathijssen, Erik Siegel, Jamy Rockx en Wieske Matthijssen. (Foto: Marije van den Oever)

Festivalweekend Nisse vol met muziek en vermaak

Het prachtige dorpsplein in Nisse staat komend weekend drie dagen lang in het teken van Muziekfestival Nisse.

NISSE - Op vrijdag is er van 19 tot 23 uur in de Mariakerk het Dialectfestival. Met optredens van kleinere gezelschappen en soloartiesten uit Zeeland en de rest van Nederland mét hun eigen streektaal.

Zaterdag is er van 14 tot 19 uur, naast de akoestische live optredens op vier podia, Borsele Proof; een markt met proeverijen, presentaties en een kookdemonstratie door de kok van Het Elfde Gebod uit Goes. Van Paeremes anno 2018 tot leren tas. Je kunt een workshop vilten volgen of Afghaanse jas scoren. Er is kunst in de kerk en kunstenaars aan het werk en een kinderplein. Jong muzikaal talent heeft een eigen podium. Het avondgedeelte tot 01.00 uur is gevuld optredens van onder andere soul, Klezmer, Folk en Texmex, de Rolling Stones-tributeband Gimme Shelter en DJ Peu Vieux met ouderwets vinyl .

Zondag van 13 tot 19 uur is Retrodag met optredens van drie rock & roll - en rockabilly.Er zijn oldtimers en USA cars te bewonderen. Struinen over de vintagemarkt en een leuke jurk scoren, je snor laten waxen bij de barbier of je retro schoenen laten poetsen door Mister Lau.

www.pastorale.nl

Meer berichten
CustomHtml_1