Foto: n.v.t.

Fair & Fabulous bundelt Zeeuwse kracht

In augustus 2017 zijn Robbert en Hannah Meerhof-Twigt met hun twee dochters (4 en 5 jaar) verhuist naar Wolphaartsdijk. Robbert is in het dagelijks leven geschiedenisdocent aan het Scheldemond College te Vlissingen en Hannah heeft een advies bureau in duurzaam ondernemen- en leven, voor bedrijven en particulieren.

WOLPHAARTSDIJK / Aan de voorkant van het nieuwe huis zit een oude slagerij. Een mooie ruimte met veel potentie, maar ja, potentie voor wat? Robbert en Hannah besloten er een winkel van te maken en te vullen met producten die aansluiten bij hun gedeelde passie voor lokale samenwerking en duurzaamheid. Zo gezegd zo gedaan.

De missie van het ondernemers stel is simpel; de omgeving - groot en klein - inspireren en motiveren dat je met kleine stapjes op een leuke manier bewust blij al bezig bent of kan zijn.

Het wordt een plek waar de samenwerking met de lokale ondernemer centraal staat. Hier bundelen ze de Zeeuwse kracht, van Ansichtkaart tot Zeeuwse koffie.

Naast het assortiment aan tweedehands (kinder) kleding vind je hier fair fashion, duurzame en lokale lifestyle producten en (vegan) gebak 'to go'.

De opening is op zaterdag 7 juli om 13.00 uur in de hoofdstraat 26 te Wolphaartsdijk waar wethouder Loes Meeuwisse de winkel officieel opent.

Hopelijk zien wij u daar - be Fair. shop Fabulous!

Meer berichten
CustomHtml_1