OBS de Reigersberg in actie voor Worldvision

Afgelopen donderdagavond 7 juni was de afsluiting van het project "Wereldkinderen" op OBS de Reigersberg in Rilland.

RILLAND - De afgelopen maand hebben de kinderen van groep 1 tot en met 8 en de peutergroep, acties ondernomen voor ontwikkelingsorganisatie "World vision". Op vrijdag 25 mei schitterden de leerlingen in een prachtige voorstelling van Worldvision@school, begeleid door Elles van der Willik van Worldvision. Volle zaal, licht uit, spot aan. In de aula waren alle stoelen bezet! Tijdens de 2 uur durende voorstelling over de rechten van het kind, lieten de leerlingen hun talenten zien. Zingen, dansen, rappen, acteren en presenteren, alles kwam ten tonele. Het applaus namen de kinderen trots in ontvangst en de voorstelling was een groot succes. Het publiek kocht een kaartje waarvoor ze een eigen bijdrage mochten schenken. Daarnaast waren er dvd's te koop van de avond. De activiteitencommissie zorgde deze avond voor koffie, thee en taart, allen tegen betaling ten bate van Worldvision.
Ook werden er lege flessen verzameld, stonden de teamleden op de braderie om zelfgemaakte spulletjes te verkopen en werden er een aantal spontane donaties gedaan.
Meester Jules Roelse mocht donderdagavond het definitieve bedrag bekend maken: maar liefst 1140,45 euro!! "We hebben gekozen voor een project in Ethiopië, zodat kinderen daar geholpen kunnen worden. Het project was een groot succes!"

Meer berichten