Kikker en de Vallende Ster, illustratie: MAX VELTHUIJS
Kikker en de Vallende Ster, illustratie: MAX VELTHUIJS (Foto: Max Velthuijs)

Leuke uitjes voor de jeugd in Theater de Mythe

Wat is er nu leuker dan naar het theater te gaan met uw (klein)kinderen? In het theaterseizoen 18 l 19 staan er voorstellingen geprogrammeerd in Theater de Mythe voor alle leeftijden.

GOES - Kikker en zijn vriendjes zien een vallende ster en doen allemaal een wens in de voorstelling 'Kikker en de vallende ster' op 7 oktober. In de feestelijke Bumbashow op 10 november worden de jarige Lies en Lars verrast met een magisch wonderboek. Kruistocht in Spijkerbroek (5 januari) is een tijdloos avontuur naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. De Familie van Nielie breekt op 9 februari de tent af. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, bomvol liedjes, live muziek en poppen. De waanzinnige boomhut met 13 verdiepingen, op 10 maart, is een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud vanaf 5 jaar. Peppa Pig viert op 23 maart een verrassingsfeest samen met haar vriendjes in een nieuwe familiemusical met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. Regelmatig vindt er na afloop een Meet & Greet plaats in de foyer.

Vanaf nu kunt u kaarten kopen via de website, aan de kassa van Theater de Mythe en telefonisch via 0118-213213. Vanwege de zomerperiode is de kassa geopend op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur.

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten