Foto: SenA Entertainment Group
Foto: SenA Entertainment Group (Foto: SenA Entertainment Group )

Circus Bossle slaat zijn tenten op in Wemeldinge

Het Internationale Circus Bossle slaat zijn tenten binnenkort op in Wemeldinge en presenteert een gloednieuwe show. Voor een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en acts en grappen en grollen.

WEMELDINGE – Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Naast de paarden zijn er pony's, ezels, alpaca's en zelfs een dressuur met dwerggeitjes. Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo's in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen. De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt.
De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf 10 euro verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.
De circustent komt te staan op het terrein bij Hof Keizersweel aan de Hoogeweg 3 in Wemeldinge. Er zijn voorstellingen op zaterdag 9 juni om 15.00 uur, zondag 10 juni om 14.00 uur, woensdag 13 juni om 15.00 uur, vrijdag 15 juni om 17.30 uur, zaterdag 16 juni om 15.00 uur en op zondag 17 juni om 14.00 uur.

Meer berichten